Trepanere synonym

Synonym for Trepanere – Synonymbog.com

Synonym for Trepanere

Vi fandt 3 løsningsforslag for ordet TREPANERE som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til TREPANERE. Det er muligt at få …

Beskrivelse og synonymer for ordet Trepanere

TREPANERE – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

foretage en trepanation, især ved at bore eller save hul i kraniet. Ord i nærheden kopsætte …vis mere. Ord i nærheden …vis mindre.

trepanere — Den Danske Ordbog – Ordnet

kirurgisk åbning af knoglehulrum, især i kraniet for at foretage en operation i hjernen. Synonym trepanation. Ord i nærheden åreladning …vis mere.

trepanering — Den Danske Ordbog – Ordnet

Synonym for Trepanere her finder du alle synonymer af Trepanere sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept.

Trepanere Synonym

Trepanere Synonym – Dansk Synonymer

Blandt svarene du finder er den bedste kopsætte med 9 bogstaver, ved at klikke på dette eller på andre ord, kan du findes lignende ord og synonymer, …

Synonym for Trepanere her finder du alle synonymer af Trepanere sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept

TREPANERE – Krydsord

Behov for synonymer til TREPANERE for å løse et kryssord? Trepanere har 4 treff … Trepanere er 9 bokstaver langt og inneholder 4 vokaler og 5 konsonanter.

Svar ✅ for TREPANERE i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil

Synonym til TREPANERE i kryssord – Kryssordbok

Synonym til TREPANERE i kryssord – Kryssordbok | Gratiskryssord.no

Synonym til trepanere. Se alle synonymene vi har til trepanere i ordboka. Filtrer søkeresultatet for å få et mer nøyaktig treff. Eksempel: Synon*** …

Behov for synonymer til TREPANERE for å løse et kryssord? Trepanere har 4 treff. Her får du hjelpen du trenger og med vår smarte kryssordhjelper går søket lekende lett.

Synonym til TREPANERE – Synonymer.no

Synonymer til trepanere · bore, · sage, · åpne hjernen …

Hva er synonym til TREPANERE? Søk og finn løsningen i ordboka.

Trepanere — Synonymer, betydning og bruk – OrdetBetyr.com

Synonym til Trepanere

Hva er trepanere i kryssord? Vi fant 3 synonymer til ordet trepanere. Filtrer søkeresultatet ved å skrive inn antall bokstaver eller mønster. Velg antall:

Trepanere betyr. Denne siden inneholder synonymer, betydninger og viser forekomsten i kryssord for Trepanere, i både bokmål og nynorsk.

Synonym til TREPANERE i kryssord – (Oppdateres daglig)

TREPANERE i kryssord. Få løsninger til kryssordet med Kryssordkjempen

Her får du alle svarene til trepanere i kryssord

Keywords: trepanere synonym