Kom godt i gang med at starte din egen virksomhed

Har du besluttet dig for, at du skal starte din egen virksomhed? Det er en stor beslutning, men det er også en meget spændende tid, hvor du kan få ført alle dine idéer ud i verdenen. Der kører sikkert en masse ting rundt i dit hoved, da der er meget, du skal holde styr på. Læs med videre for at få gode råd til, hvilke ting du bør prioritere for at komme godt i gang med din nye virksomhed.

Du skal have et CVR-nummer

Hvis du regner med at tjene mere end 50.000 kroner i din virksomhed, er det lovpligtigt i Danmark, at du har et CVR-nummer. Når du skal have et CVR-nummer, er det meget nemt, da du blot skal gå ind på Virk.dk for at starte processen. 

Få styr på en erhvervskonto

Du skal også have en erhvervskonto, når du har egen virksomhed. For at få en erhvervskonto skal du kontakte din bank og få en snak med dem om, hvordan du får en, og hvad det koster dig at have en erhvervskonto hos dem. 

Det kan være en fordel med et erhvervsabonnement

Skal du bruge en telefon meget i din virksomhed? Så er det en fordel med et erhvervsabonnement. Der findes en del udbydere af erhvervstelefoni på markedet, så du kan sagtens finde den helt rette for dig og din virksomhed. Det er altså bare med at komme i gang med at kigge på de forskellige udbydere af et erhvervsabonnement.

Tiltræk kunder med en hjemmeside

Du bør ydermere have en hjemmeside, som du enten selv laver eller får hjælp til at få lavet.