Vil du gerne lære mere om leasing af bil?

Skal du have bil, men har du endnu ikke besluttet, om du vil købe eller lease en bil? Leasing af en bil er i dag blevet meget populært, og det er en løsning, som mange er rigtig glade for. Men vil du gerne vide mere om, hvad leasing er for noget? Så bør du læse med videre her.

Hvad er leasing af bil?

hvad er leasing af bil? Kort og godt betyder det, at du lejer en bil af en leasingforhandler. Der kan være tale om mange forskellige biler, da det kommer an på dig og dine behov. Du kan altså lease lige netop den bil, som passer perfekt til din hverdag og livsstil.

Leaser du en bil af en leasingforhandler, ejer du ikke bilen. Det er leasingforhandleren, der ejer den. Derfor skal du naturligvis også betale nogle penge til selve leasingforhandleren for at bruge bilen. Betalingen består blandt andet af en førstegangsydelse. 

Derudover skal du betale en fast månedlig ydelse for at lease bilen i den aftalte periode. Når leasingperioden er slut, skal bilen leveres tilbage til den pågældende leasingforhandler. Leasingperioden er typisk på omkring to til tre år.

Hvor kan jeg lease en bil?

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil lease en bil, skal du finde frem til en leasingforhandler. Der findes leasingforhandlere rundt omkring i Danmark, så der er højst sandsynligt en eller flere forhandlere i nærheden af din bopæl. Du kan eventuelt besøge flere leasingforhandlere for at finde den helt rigtige for dig.